8.5.2012 12:09

Μένει μέχρι να…παραιτηθεί

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. Π. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η ρευστότητα των πολιτικών εξελίξεων δεν επιτρέπει στον Π. Βογιατζή να ρισκάρει προς το παρόν την παραίτηση του από το αξίωμα του περιφερειακού συμβούλου, μετά την εκλογή του ως βουλευτή της Ν.Δ στη Λέσβο.
Παρά την ευφορία και την ικανοποίηση από το εκλογικό αποτέλεσμα, οι δυσκολίες της επόμενης μέρας δεν του επιτρέπουν να λάβει ακόμη τις οριστικές αποφάσεις του, αφού είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε στην κάλπη πολύ σύντομα και πάλι.

Ο ίδιος δηλώνει μεν ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα, προσθέτει  όμως, ότι οι ημέρες που ακολουθούν είναι ούτως ή άλλως πολύ δύσκολες  για τους πολιτικούς και για τη χώρα.
«Ήταν οι δυσκολότερες εκλογές που έχει ζήσει η χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες, ενώ το αύριο έχει ξημερώσει με πολλά ερωτηματικά για τις πολιτικές εξελίξεις.           
Είναι αυτονόητο ότι θα παραιτηθώ από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου που κατέχω, αφού δεν χωράνε «δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη» και εγώ είμαι της άποψης ότι αναλαμβάνω ή ότι μου αναθέτει ο λαός να το κάνω ευσυνείδητα και σωστά. Οι εξελίξεις αναμένονται να είναι πολύ γρήγορες, κανείς δεν έχει καιρό για να σπαταλήσει και σύντομα θα λυθούν όλες οι εκκρεμότητες Πρέπει όλοι μαζί με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε πράγματα και νοοτροπίες. Έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή των πολιτών και τώρα αυτό που προέχει είναι λιθαράκι -λιθαράκι να ξανακτίσουμε όσα χάθηκαν τα τελευταία χρόνια.               
 Ο ελληνικός λαός με τη ψήφο του ανέτρεψε τα πάντα και ανανέωσε το σύνολο σχεδόν της ελληνικής Βουλής, η οποία  αποτελείται πλέον από πολλά νέα πρόσωπα».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ