21.2.2017 17:32

Μέλι γάλα Δήμος- Περιφέρεια;

Δεν διαπιστώνουν πρόβλημα στις σχέσεις Περιφέρειας - Δήμου Χίου οι τρεις αντιδήμαρχοι του Δήμου, που με κοινή τους ανακοίνωση σπεύδουν να υποβαθμίσουν τις αναφορές Κάρμαντζη που χθες φιλοξένησε το "politischios.gr", και με σημερινή τους ανακοίνωση χαρακτηρίζουν το κλίμα μεταξύ των δύο φορέων... άριστο. 

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους οι κ.κ.Γδύσης, Φαφαλιός και Τζιώτης αναφέρουν: 

«Σε συνέχεια χθεσινών τοποθετήσεων του αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Σταμάτη Κάρματζη σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στη λαϊκή συνέλευση στο Πιτυός, αισθανόμαστε την υποχρέωση να διευκρινίσουμε τα παρακάτω: Ουδέποτε αμφισβητήσαμε το δικαίωμα της Περιφέρειας να συμμετέχει στην προσπάθεια διαχείρισης του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος. Αντιθέτως, τονίσαμε ότι σήμερα είναι πιο αναγκαία από ποτέ η ενεργή ανάμειξη κάθε φορέα της Χιακής κοινωνίας στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Όλα τα παραπάνω ξεκαθαρίστηκαν και σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία μας με τον κ. Κάρματζη, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα», αναφέρουν οι Αντιδήμαρχοι χωρίς όμως να μπουν στην ουσία, δηλαδή στο γεγονός ότι ο Δήμος είναι αντίθετος στην πρόταση της Περιφέρειας.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ