1.3.2017 15:43

Μέχρι χθες πετυχημένοι, σήμερα καρατομημένοι

Η ΧΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟΝ «ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ» ΒΟΥΡΝΟΥ

Ερωτήματα επί της ουσίας και επί της πολιτικής, χωρίς να αναφέρεται σε πρόσωπα, θέτει με αφορμή τον δημοτικό «ανασχηματισμό» η Χιακή Συμπολιτεία, ρωτώντας ευθέως τον δήμαρχο αν θεωρεί ότι οι προηγούμενες αντιδημαρχίες έχουν ολοκληρώσει το έργο τους και γι' αυτό τις καταργεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χιακής Συμπολιτείας αναφέρει: «Τις πρόσφατες αποφάσεις του κ. Δημάρχου για ορισμό Αντιδημάρχων δεν τις σχολιάζουμε αναφορικά με τα πρόσωπα. Όλοι κρίνονται από το έργο και την προσφορά τους. Βέβαια αν οι έως χθες «επιτυχημένοι» κρίνεται ότι πρέπει να αντικατασταθούν είναι θέμα που οφείλει να το εξηγήσει ο κ. Δήμαρχος. 

Δομικά και πολιτικά ωστόσο, το νέο σχήμα της παρούσας Δημοτικής Αρχής καταργεί στην πράξη θεματικές Αντιδημαρχείες με αντικείμενα: Πολιτισμό, Περιβάλλον, Παιδεία, Τοπική Οικονομική Ανάπτυξη και Τουρισμό. Θεωρεί ο κ. Δήμαρχος ότι επιτέλεσαν το έργο τους ή εξ αρχής δεν ήταν αναγκαίες;»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ