11.3.2015 16:20

Με στόχο την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού της Χίου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Μ. ΒΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

Συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά είχε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, παρουσία του Βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Ο κ. Βουρνούς έθεσε το θέμα της θωράκισης του καταφυγίου τουριστικών σκαφών των Λημνιών, και φαίνεται ότι το έργο θα μπορέσει να προχωρήσει εντός του έτους.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της βελτίωσης των υποδομών του Αεροδρομίου και του Τελωνείου της Χίου. Παρά το ότι οι συγκεκριμένες πύλες εισόδου δεν ανήκουν στις αρμοδιότητες του υπουργείου της κ. Κουντουρά, ωστόσο, έχουν άμεσο αντίκτυπο στη διαμόρφωση του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας. Από την πλευρά της, η Υπουργός δεσμεύτηκε να αναδείξει το θέμα στο αρμόδιο Υπουργείο.

Τέλος, συζητήθηκε η προώθηση δράσεων εναλλακτικού τουρισμού στη Χίο, για τις οποίες η Υπουργός δήλωσε έτοιμη να ανταποκριθεί και αναμένει υπόμνημα με τις προγραμματισμένες ενέργειες του Δήμου Χίου ώστε να τις υποστηρίξει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ