9.7.2014 13:02

Με μια βαλίτσα κι ένα μπαλόνι

ΜΟΝΑΔΙΚΗ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ALLEGRO

Με μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα κι ένα μπαλόνι που ανυψώνεται σε ελπιδοφόρους ουρανούς μας ταξίδεψε την Παρασκευή και το Σάββατο η παράσταση της σχολής χορού Allegro της Μίνα Μπατσακούτσα.
Μικρά και μεγάλα παιδιά της σχολής απογείωσαν το κοινό σε ένα μουσικό και χορευτικό ταξίδι που είχε διάρκεια δυο ολόκληρες ώρες αλλά ήταν τόσο όμορφο, τόσο άρτιο σκηνοθετικά χορευτικά και μουσικά στημένο που δεν κούρασε καθόλου.
Εικόνες από άλλες εποχές, ο ρομαντισμός, το ταξίδι, ο γάμος, ο έρωτας, το φλερτ, το σχολείο, τα παιδικά όνειρα,  η σύγχρονη πραγματικότητα, , η ένταση, το πάθος, ο ρυθμός, ο πειρασμός, όλα τα κομμάτια της ζωής μας ενώθηκαν σε ένα άρτιο puzzleμιας μοναδικής παράστασης την οποία εμπνεύστηκε η Μ. Μπατσακούτσα, αποδεικνύοντας πως εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με το χορό.
Αυτόν τον έρωτα, αυτή την αγάπη και την ανάγκη για την έκφραση μέσα από το χορό μεταδίδει και στα παιδιά της που από τα πρώτα τους βήματα στη σκηνή, την πρώτη χρονιά που παρακολουθούν τα μαθήματα του χορού, μέχρι και φοιτήτριες φορώντας τις πουέντ του κλασσικού μπαλέτου «ζουν» αυτό που κάνουν και φαίνεται.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ