26.9.2012 21:07

Με αιχμές η αποτίμηση του Περιφερειακού Συμβουλίου από τον ΣΥΡΙΖΑ

 
Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Εμφανής η αδυναμία της πλειοψηφίας να διαμορφώσει και να εισηγηθεί μια ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση διεκδίκησης, όταν ακόμη και απλοί φορείς, εκτός  από τον ΣΥΡΙΖΑ, είχαν  συγκεκριμένες  σκέψεις και προτάσεις.
Η απουσία του ντόπιου υπουργού  προμήνυμα ότι το κυβερνητικό ενδιαφέρον εξαντλήθηκε  με το σβήσιμο της φωτιάς, ενώ ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Βογιατζής, επέλεξε την βολική ιδιότητα του αδρανούς περιφερειακού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης.
 
Η συνεργασία Δήμου- Περιφέρειας από ότι φάνηκε ήταν και παραμένει προβληματική. Τα όσα είδαμε και ακούσαμε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα πρέπει να μας ανησυχήσουν, αφού η ανεπάρκεια τους να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τις απαιτήσεις επιβεβαιώθηκε και πάλι. Κάτι που εξηγεί τον  εκνευρισμό του περιφερειάρχη  για την κριτική που ασκήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ Χίου.
 
Από την πλευρά μας, με βάση την ολοκληρωμένη πρόταση που καταθέσαμε, θα πιέζουμε και θα διεκδικούμε  ώστε  το θέμα να μην εξαντληθεί σε κάποιες μελέτες  που θα μείνουν στα χαρτιά και στα λόγια, όπως επισημάνθηκε και από αρκετούς περιφερειακούς συμβούλους.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ