26.9.2012 21:07

Με αιχμές η αποτίμηση του Περιφερειακού Συμβουλίου από τον ΣΥΡΙΖΑ

 
Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Εμφανής η αδυναμία της πλειοψηφίας να διαμορφώσει και να εισηγηθεί μια ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση διεκδίκησης, όταν ακόμη και απλοί φορείς, εκτός  από τον ΣΥΡΙΖΑ, είχαν  συγκεκριμένες  σκέψεις και προτάσεις.
Η απουσία του ντόπιου υπουργού  προμήνυμα ότι το κυβερνητικό ενδιαφέρον εξαντλήθηκε  με το σβήσιμο της φωτιάς, ενώ ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Βογιατζής, επέλεξε την βολική ιδιότητα του αδρανούς περιφερειακού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης.
 
Η συνεργασία Δήμου- Περιφέρειας από ότι φάνηκε ήταν και παραμένει προβληματική. Τα όσα είδαμε και ακούσαμε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα πρέπει να μας ανησυχήσουν, αφού η ανεπάρκεια τους να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τις απαιτήσεις επιβεβαιώθηκε και πάλι. Κάτι που εξηγεί τον  εκνευρισμό του περιφερειάρχη  για την κριτική που ασκήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ Χίου.
 
Από την πλευρά μας, με βάση την ολοκληρωμένη πρόταση που καταθέσαμε, θα πιέζουμε και θα διεκδικούμε  ώστε  το θέμα να μην εξαντληθεί σε κάποιες μελέτες  που θα μείνουν στα χαρτιά και στα λόγια, όπως επισημάνθηκε και από αρκετούς περιφερειακούς συμβούλους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ