20.9.2012 19:39

Μαθητικό δρομολόγιο στη... Βουλή

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ

Ερώτηση για τα μαθητικά δρομολόγια κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, Γιάννης Γκιόκας, Ελένη Γερασιμίδου, Λιάνα Κανέλλη, Νίκος Καραθανασόπουλος, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, Διαμάντω Μανωλάκου, Νίκος Μωραΐτης, Γιώργος Λαμπρούλης.
Οι βουλευτές του ΚΚΕ ρωτούν τους αρμόδιους υπουργούς Υπουργούς Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Οικονομικών τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση ώστε να:

  • ü  Να εξασφαλιστεί η δωρεάν μεταφορά όλων των μαθητών με ευθύνη του κράτους.
  • ü  Να αποπληρωθούν οι οφειλές στους μεταφορείς
  • ü  Πως θα αντιμετωπίσει τη πρόταση των γονιών για δημιουργία ενιαίου κρατικού φορέα για Αποκλειστικά Δημόσιο, Δωρεάν και ασφαλές σύστημα μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία τους με κατάλληλα διαμορφωμένα και ασφαλή μέσα μετακίνησης, εξειδικευμένους μόνιμους οδηγούς και συνοδούς και απ’ ευθείας κρατική χρηματοδότηση;
  • ü  Να καταργηθεί ο χιλιομετρικός περιορισμός για την έκδοση πάσο δωρεάν μετακίνησης των μαθητών στην επαρχεία με ΚΤΕΛ;
  • ü  Να μετακινούνται δωρεάν σε όλα τα αστικά ΜΜΜ οι μαθητές όλες τις ώρες τις μέρας;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ