Η υποχρεωτική σύμπτυξη των Γραμματειών του Υπουργείου Ναυτιλίας από τέσσερις σε τρεις «έφαγε» τον Κ. Μουτζούρη. Νέος γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων διορίζεται ο Αθανάσιος Χριστόπουλος, που φορτώνεται και τα καθήκοντα του Μυτιληνιού στην καταγωγή πρώην γενικού γραμματέα.
Να σημειωθεί ότι ο Κ. Μουτζούρης είχε ασχοληθεί με τις λιμενικές υποδομές της Χίου από διάφορες θέσεις κατά καιρούς, ενώ δικής του κατά βάση έμπνευσης φέρονταν και η πρόταση Μουσουρούλη για τη βελτίωση του κεντρικού λιμένα Χίου, η οποία όμως δεν καρποφόρησε.
Οι γραμματείες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου διαμορφώνονται συνολικά ως εξής: γενικός γραμματέας του Υπουργείου, Αθανάσιος Μπούσιος - γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Αθανάσιος Χριστόπουλος - γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Σπιλάνης.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.