23.5.2013 11:44

Μας τελείωσε ο Κ. Μουτζούρης

Η υποχρεωτική σύμπτυξη των Γραμματειών του Υπουργείου Ναυτιλίας από τέσσερις σε τρεις «έφαγε» τον Κ. Μουτζούρη. Νέος γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων διορίζεται ο Αθανάσιος Χριστόπουλος, που φορτώνεται και τα καθήκοντα του Μυτιληνιού στην καταγωγή πρώην γενικού γραμματέα.
Να σημειωθεί ότι ο Κ. Μουτζούρης είχε ασχοληθεί με τις λιμενικές υποδομές της Χίου από διάφορες θέσεις κατά καιρούς, ενώ δικής του κατά βάση έμπνευσης φέρονταν και η πρόταση Μουσουρούλη για τη βελτίωση του κεντρικού λιμένα Χίου, η οποία όμως δεν καρποφόρησε. 
Οι γραμματείες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου διαμορφώνονται συνολικά ως εξής: γενικός γραμματέας του Υπουργείου, Αθανάσιος Μπούσιος - γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Αθανάσιος Χριστόπουλος - γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Σπιλάνης.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ