8.6.2016 15:50

«Μάρτυρες της εκκωφαντικής απουσίας της κυβέρνησης»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΔΕ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ

Δριμύ κατηγορώ για την απουσία κυβερνητικού σχεδιασμού, εξαπολύει κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Χίου.  

«Οι μετανάστες-πρόσφυγες βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα νησί, χωρίς καμία οδό φυγής και χωρίς λύση στον ορίζοντα. Το αποτέλεσμα είναι ότι επεισόδια, μικροκλοπές και παραβιάσεις κατοικιών έχουν γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας.

 Όλο αυτό τον καιρό έχουμε όμως γίνει και μάρτυρες της παντελούς και εκκωφαντικής απουσίας της Κυβέρνησης από την διαχείριση της προσφυγικής-μεταναστευτικής κρίσης. Η Κυβέρνηση και ειδικά ο Βουλευτής της στη Χίο λάμπουν δια της απουσίας τους. Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική και Δήμος Χίου προσπαθούν μόνοι, με ελλιπές προσωπικό και υπερβάλλουν εαυτόν, αναλαμβάνοντας ευθύνες που δεν τους αναλογούν, προκειμένου να προλάβουν καταστάσεις και να μην ξεφύγουν τα πράγματα από κάθε έλεγχο», σημειώνει μεταξύ άλλων η ΝΟΔΕ καλώντας την κυβέρνηση να φύγει «πριν διαλύσει και τα τελευταία ψήγματα κράτους». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ