2.3.2012 11:01

Μαχαιρώματα με το καλημέρα στα Ταμπάκικα

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ

Τα μαχαίρια βγήκαν σήμερα το πρωί στα Ταμπάκικα, στο ύψος των μύλων του Νοσοκομείου, μεταξύ δύο αλλοδαπών έπειτα από οικονομική διαφωνία.
Οι δύο αλλοδαποί που εργαζόταν στην Ιχθυόσκαλα, προχωρούσαν με τα πόδια προς την πόλη, όταν ο ένας από τους δύο θυμήθηκε μερικά χρήματα που του χρωστούσε ο συμπατριώτης του. Έτσι ενώ αρχικά η διαφωνία περιορίστηκε σε λεκτικό επίπεδο σύντομα κατέληξε σε άγριο καβγά.
Ξαφνικά ο πρώτος αλλοδαπός βρίσκοντας ένα παραπεταμένο πριόνι που υπήρχε στην άκρη του δρόμου, το πήρε και πριόνισε το αριστερό χέρι του θύματος. Στη συνέχεια το θύμα στην προσπάθειά του να πιαστεί από το πεζοδρόμιο γύρισε την πλάτη του στον θύτη με αποτέλεσμα να δεχθεί ακόμα ένα χτύπημα με το πριόνι αυτή τη φορά στην πλάτη.
Τη μανία του πρώτου αλλοδαπού σταμάτησαν οι περίοικοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής, που επενέβησαν ειδοποιώντας παράλληλα και την Άμεση Δράση.
Και τα δύο άτομα, μεταφέρθηκαν στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο της Χίου, για τις πρώτες βοήθειες ενώ λίγα λεπτά αργότερα οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Χίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι θύτης και θύμα, είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ