9.9.2014 7:55

Μ. Σταυρινούδη: "Αν υπάρχουν οφειλές θα πληρωθούν"

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Απάντηση στο ρεπορτάζ της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έδωσε η νεοεκλεγείς βουλευτής Χίου Μαρία Σταρινούδη  σχετικά με τα χρήματα που οφείλει η εταιρία Mastic spa στην γνωστή παρουσιάστρια Ελεωνόρα Μελέτη.
 
Στις δηλώσεις της στο protothema.gr η βουλευτής Χίου Μαρία Σταυρινούδη  ανέφερε σχετικά με την υπόθεση της Ελεωνόρας Μελέτη ότι «Η εταιρία ήταν του συζύγου. Αν η κυρία Μελέτη σας είπε ότι υπάρχει οφειλή τότε μιλήστε μαζί της. Δεν αποκλείω ότι μπορεί να υπάρχει οφειλή. Ο πρώην άντρας μου είναι στο νοσοκομείο με σκωληκοειδίτιδα. Κανείς δεν θα μείνει χωρίς να πάρει τα χρήματα του. 
 
Πάντα το πρώτο μέλημα που είχαμε ήταν να εξυπηρετήσουμε τις παλαιές υποχρεώσεις μας. Αν όντως υπάρχει οφειλή στην κ. Μελέτη θα την πάρει. Όλη η Ελλάδα είναι άνω κάτω από την κρίση, εμείς συνεχίζουμε και προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας και μέσα από τον τζίρο του καταστήματος μας στο ΧΙΛΤΟΝ ξεπληρώνουμε τις οφειλές μας. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορώ να σας πω που έχουν πάρει τα χρήματα που τους χρωστούσαμε. Δεν είμαστε απατεώνες, έτσι ήρθαν τα πράγματα. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να έγινε με την κυρία Μελέτη, ούτε είμαι ενήμερη για την οφειλή. Εμείς προχωράμε επιχειρηματικά και πληρώνουμε τις υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί από παλιά μέσα από το κατάστημα στο ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ. Η οφειλή της κ. Καρβέλα έχει τακτοποιηθεί, αν υπάρχει οφειλή στην κ. Μελέτη θα τακτοποιηθεί. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να έχει δημιουργηθεί με την κυρία Μελέτη. Μιλήστε και μαζί της.»
 
Η απάντηση της κας Μαρία Μαρία Σταυρινούδη ήρθε μετά από δημοσίευμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ την περασμένη Κυριακή.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ