7.3.2017 20:40

Μ. Μπελέγρης: «Όποτε χρειαστεί θα είμαι «παρών»»

Την επιστροφή στην καθημερινότητά του, αφήνοντας οριστικά πίσω του το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο, σηματοδοτεί η ανάρτηση του Μιχάλη Μπελέγρη στο facebook ότι ένας κύκλος έκλεισε κι ένας άλλος ανοίγει. Ο πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου που πρόσφατα παρέδωσε τη σκυτάλη του στον Αλέξη Καρίβαλη, δηλώνει μεταξύ άλλων ««παρών» σε κάθε προσπάθεια για το καλό του τόπου και των λιμανιών».

Αναλυτικά έγραψε:

Επιστρέφεις στο γραφείο και βρίσκεις αυτή την φωτογραφία επάνω στο πληκτρολόγιο σου. Είναι η αμήχανη στιγμή που καταλαβαίνεις ότι έχεις λήψει πολύ σε κάποιους συνεργάτες σου 2,5 χρόνια τώρα.

Είναι η ίδια αμήχανη στιγμή που καταλαβαίνεις ότι ένας άλλος κύκλος, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χίου-Intermunicipal Port Office of Chios , ολοκληρώνεται, γνωρίζοντας εκλπηκτικούς ανθρώπους που δεν δίστασαν να μοιραστούν την τρέλα σου για την θάλασσα και τα λιμάνια της. Είναι όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που ξέρουν ότι μία πόλη δείχνει διαφορετική όταν την κοιτάς από το λιμάνι της.

Επιστρέφω στο δικό μου λιμάνι, ελπίζοντας ότι στην προσπάθεια αυτών των 2,5 ετών μπήκε ακόμη μία πινελιά στον καμβα. Ένας κύκλος κλείνει, ένας άλλος ανοίγει, όπως συμβαίνει πάντα και σίγουρος ότι όποτε χρειαστεί όλοι θα δηλώσουμε "παρών" δίπλα σε κάθε προσπάθεια για το καλό το τόπου μας και των λιμανιών μας.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ