11.9.2012 14:05

Λουκέτο την Πέμπτη στους Δήμους

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ

Ο Πρόεδρος ΠΕΔ Β. Αιγαίου και Δήμαρχος Χίου, Πολύδωρος Λαμπρινούδης, με αφορμή τη διήμερη αναστολή λειτουργίας των Δήμων όλης της χώρας και του Δήμου Χίου, λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης, στην οποία έχει περιέλθει η Τοπική Αυτοδιοίκηση,
ΚΑΛΕΙ
Όλους τους εκλεγμένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (μέλη Δημοτικού Συμβουλίου, προέδρους και μέλη τοπικών συμβουλίων), καθώς και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου, που εργάζονται και εξυπηρετούν τους δημότες μας, σε κάθε δημοτικό φορέα και υπηρεσία, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 11.00 π.μ. στην πλατεία Βουνακίου.

Στόχος να ενημερωθούν οι δημότες μας για τους λόγους, που μας οδήγησαν στη διήμερη αναστολή λειτουργίας των δήμων μας και στην υποχρέωσή μας έναντι των πολιτών, να διατηρήσουμε τις βασικές κοινωνικές και προνοιακές δομές, των οποίων η δράση είναι επισφαλής.
Η συνέχιση της λειτουργίας των Δήμων, λόγω της οικονομικής κατάστασης, απειλείται και ο κοινωνικός ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ακυρώνεται.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ