3.10.2013 10:57

Λουκέτο Story και στη Χίο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΧΙΟΥ

Τα πυρά του κατά της κυβερνητικής πολιτικής που οδηγεί εκατοντάδες πολίτες καθημερινά στην ανεργία, εξαπολύει με δελτίο Τύπου, με αφορμή το κλείσιμο του καταστήματος Sprider στη Χίο, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου.

«Το λουκέτο στο κατάστημα της Sprider στη Χίο που προσέθεσε είκοσι ακόμα συμπολίτες μας στην ατέλειωτη στρατιά των χιλιάδων ανέργων  στο Νομό μας, έρχεται να επιβεβαιώσει τους φόβους ότι τα χειρότερα έπονται.

Η συγκυβέρνηση της οικονομικής καταστροφής και της κοινωνικής εξαθλίωσης συνεχίζει την καταστροφική νεοφιλελεύθερη πολιτική της οδηγώντας καθημερινά στην απόγνωση όλο και περισσότερα κοινωνικά στρώματα», σημειώνει ο Σύλλογος ενώ καταλήγοντας αναφέρει ότι: «Μοναδική απάντηση στο μονόδρομο της συμφοράς είναι ο ενιαίος αγώνας των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ