1.3.2012 14:51

Λουκέτο στο Λουκέτο

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΛΟΥΚΕΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Σε συμβολική κατάληψη των διοικήσεων των τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου προχωρά αύριο από τις 11.00-13.00 το διοικητικό προσωπικό του.
Δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαφωνία του στο νέο νόμο, όχι όμως δογματικά στο πλαίσιο μιας στείρας αντιπαράθεσης με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας. «Η ΠΑΙΔΕΙΑ είναι δημόσιο αγαθό, ότι τα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης οφείλουν να είναι ανοικτά στην Κοινωνία και να παράγουν έργο προς όφελος αυτής, ότι πρέπει να είναι αυτοδιοικούμενα, χωρίς αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν οφείλουν να λογοδοτούν. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι οι διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων συμβάλλουν ουσιαστικά στη λειτουργία των Ιδρυμάτων και ο αποκλεισμός τους από διαδικασίες εκλογής των Διοικήσεων λειτουργεί ως παραγνώριση  του ρόλου τους. Συνεχίζουμε να είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε με συνέπεια και χωρίς να φεισθούμε κόπου το όραμα για ένα μεγάλο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ», επισημαίνουν οι εργαζόμενοι.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ