28.8.2013 13:02

Λουκέτο στις δημόσιες υπηρεσίες αύριο στις 11:00

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι και τη λήξη του ωραρίου εξήγγειλε για την Πέμπτη η ΑΔΕΔΥ που καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:30 στο πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου, απέναντι από την Εθνική Τράπεζα Χίου.

Στη συγκεκριμένη συγκέντρωση συμμετέχει και ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ που σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, με όπλο την ενότητα, την αλληλεγγύη και τη μαζική  μας συμμετοχή στις κινητοποιήσεις είναι δυνατή η ανατροπή της πολιτικής που ενταφιάζει κάθε κοινωνική κατάκτηση και παραδίδει τα δημόσια αγαθά προς άγραν κέρδους στους ιδιώτες.

Με τη δυναμική μας παρουσία ΛΕΜΕ ΟΧΙ:

  • Στις χιλιάδες παράνομες και αντισυνταγματικές απολύσεις.
  • Στη διάλυση της Δημόσιας Παιδείας, Υγείας, Κοινωνικής Ασφάλισης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
  • Στην κατάργηση-συγχώνευση των υπηρεσιών και την εκχώρησή τους σε ιδιώτες.
  • Στο ξεπούλημα της Δημόσιας και Δημοτικής Περιουσίας.

Η Κυβέρνηση της οικονομικής καταστροφής και της κοινωνικής εξαθλίωσης έρμαιο στις επιταγές των τροικανών αφεντικών της αποφάσισε να μας τελειώσει. Εμείς έχουμε αποφασίσει  να ζήσουμε. Με αποφασιστικότητα θα σπάσουμε τα δεσμά των μνημονίων και θα ανατρέψουμε τις βάρβαρες πολιτικές».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ