27.3.2017 12:03

Live η παρουσία της Παγχιακής Επιτροπής στο Ευρωκοινοβούλιο

Εκδήλωση με θέμα "Πρόσφυγες και Παράνομοι Μετανάστες στα Νησιά του Αιγαίου: Η σημερινή πραγματικότητα" διοργανώνει στην Ευρωβουλή στις Βρυξέλλες σήμερα Δευτέρα στις 19:30 ώρα Ελλάδας, ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και θα μιλήσουν εκπρόσωποι Κινήσεων Πολιτών από Λέσβο, Χίο, Σάμο και Ειδομένη.

Την Εκδήλωση στηρίζουν οι Κινήσεις: SAMOS SOS, Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα, Σωματείο Πιττακός.

Επισημαίνεται ότι ο Νότης Μαριάς έχει θέσει επανειλημμένα στην Ευρωβουλή το ζήτημα της κατάστασης που επικρατεί στα νησιά του Αιγαίου, μεταφέροντας την κραυγή αγωνίας των κατοίκων των νησιών. Συγκεκριμένα, στις 9/3/2017 στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωβουλής στις Βρυξέλλες, ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής επισήμανε στον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου, προσκαλώντας μάλιστα και τον ίδιο τον κ. Μουζάλα να συμμετάσχει και στην Εκδήλωση.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ