2.8.2012 12:31

"Λαγός της Κυβέρνησης ο Δήμος Χίου"

Την κατάθεση προσφυγών με στόχο την ακύρωση της εγκατάστασης των επικίνδυνων για τον άνθρωπο και το περιβάλλον ανεμογεννητριών στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου, προανήγγειλε η παράταξη της Λ.Α.Σ, στον ανοικτό δημόσιο απολογισμό της δράσης της δημοτικής παράταξης με την παρουσία του επικεφαλής του Περιφερειακού ψηφοδελτίου Στρ. Κόρακα.
Στόχος της Λαϊκής Αγωνιστικής Συσπείρωσης, όπως τονίστηκε, είναι η ανάπτυξη μετώπου πάλης εναντίον αυτών των επενδύσεων, μεταξύ των οποίων και αυτών των φωτοβολταϊκών πάρκων, αλλά και η οργάνωση του λαϊκού αγώνα εναντίον της συγκυβέρνησης της πλουτοκρατίας και των εκπροσώπων της, αμέσως μετά το πρώτο μετεκλογικό μούδιασμα.
Τραγελαφική
Ο Στρ. Κόρακας χαρακτήρισε τραγελαφική την λειτουργίας της τρικομματικής κυβέρνησης και ο Μ. Σκούφαλος απέδωσε στο δήμο Χίου το ρόλο του λαγού της κυβέρνησης, για την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής.
Τα μαζικά πυρά της παράταξης δέχθηκε και ο τρόπος λειτουργίας του θεσμού του Καλλικράτη, που χαρακτηρίσθηκε αποτυχημένος και πολιτικοκάπηλος.
Στρ. Κόρακας και Μ. Σκούφαλος, μιλώντας στο κοινό που γέμισε την πλατεία του κάστρου, άσκησαν εντονότατη κριτική στην κυβέρνηση και στην περιφερειακή και δημοτική αυτοδιοίκηση, καταγγέλλοντας ότι οι πολιτικές που εφαρμόζουν είναι  προσωποπαγείς και αντιλαϊκές για να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες και συμφέροντα των πολιτικών τους πατρώνων, της πλουτοκρατίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ