Ειδήσεις

11/6/13 12:26

τελ. ενημ.: 11/6/13 12:26

Κυβερνητική φιέστα η σύσκεψη για τις Πυρκαγιές στο Β. Αιγαίο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ"

Τα πυρά του κατά του Υπουργού Εσωτερικών Ε. Στυλιανίδη που παρευρέθηκε στη Μυτιλήνη στα πλαίσια σύσκεψης της Περιφέρειας για τις δασικές πυρκαγιές εξαπέλυσε ο επικεφαλής της παράταξης «Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό» Β. Τεντόμας.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνει:

 «’Ώδυνεν όρος και έτεκεν μυν.

Σηκώθηκαν και ήλθαν στη Μυτιλήνη από όλα τα νησιά της περιφέρειας δήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες και λοιποί παράγοντες για να ακούσουν από τον κ. Στυλιανίδη τη προτροπή να . στείλουν υπόμνημα με τα προβλήματα που έχουν εντοπίσει στο τομέα της αντιπυρικής προστασίας.

 Λες και είμαστε στον Φλεβάρη και τον Μάρτη και όχι στο «και πέντε» των πυρκαγιών.

Λες και ο κ. υπουργός δε γνωρίζει τα τρομερά κενά της αντιπυρικής προστασίας με το λειψό προσωπικό και τον ανεπαρκέστατο εξοπλισμό του Πυροσβεστικού Σώματος, τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και τα κατακρεουργημένα κονδύλια προς τους δήμους και τις περιφέρειες για τη πολιτική προστασία.

Τότε θα μου πείτε ποιος ο σκοπός της επίσκεψης του κ. υπουργού;

Μα για να μας ευχηθεί «καλή τύχη». Αυτό μας είπε στο τέλος, ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές (της «παράστασης»).

Κύριε υπουργέ το πήραμε το μήνυμα: Για άλλη μια χρονιά, χειρότερα από κάθε άλλη χρονιά, «τρεχάτε ποδαράκια μου….».

Κλασική συμπεριφορά μιας κυβέρνησης που αποχωρεί από τη προστασία του δημόσιου συμφέροντος, μιας κυβέρνησης αποκλειστικά στοχοπροσηλωμένης στην εξυπηρέτηση των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων, για τα οποία η προστασία του περιβάλλοντος δικαιολογείται μόνο σαν προστασία του τουριστικού προϊόντος.»

Σχόλια άρθρου: 0