16.4.2015 15:32

«Kρείττον το σιγάν» κε Μηταράκη!”

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗ

Για περίσσιο θράσος κατηγορούν τον Νότη Μηταράκη στον ΣΥΡΙΖΑ προσάπτοντας στον Χιώτη βουλευτή σκληρούς χαρακτηρισμούς όπως «μαϊντανός των τηλεπαραθύρων» με αφορμή τη γενικότερη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην υγεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Μετά την αποκάλυψη ότι τον περασμένο Σεπτέμβρη (2014) απολυθήκαν 6 γιατροί του ΠΕΔΥ –οι οποίες απολύσεις, εντελώς τυχαία(!)τυχαία τους κοινοποιήθηκαν  τον Μάρτη του 2015- φάνηκε για πολλοστή φορά οι σκληρές  πολιτικές των μνημονίων που άφησαν ολόκληρες περιοχές στο Νομό χωρίς γιατρό (Αμανή), και το ΠΕΔΥ να μην μπορεί να εξυπηρετήσει τους ασφαλισμένους.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά εμφανίζεται  ο «μαϊντανός» των τηλεπαραθύρων, ο υποστηρικτής αυτής της πολιτικής και δημιουργός των προβλημάτων και  στην Υγεία στο Νομό μας , ο κ. Μηταράκης και κάνει επερώτηση στην Βουλή για το ΠΕΔΥ.

Περισσεύει το θράσος σας κ. Μηταράκη να ζητάτε  ενημέρωση και ευθύνες από την νυν κυβέρνηση για ένα ακόμη πρόβλημα που δημιουργήσατε εσείς και η τέως κυβέρνηση σας και στην Χίο. Θα σας συμβουλεύαμε, κ Μηταράκη, την επόμενη φορά που θα θελήσετε να κάνετε επερώτηση για ένα πρόβλημα που δημιουργήσατε εσείς, πριν πάτε στην Βουλή να περάσετε πρώτα από την Συγγρού. Εκεί θα σας την απαντήσουν αμέσως οι ίδιοι ενορχηστρωτές αυτών   των  πολιτικών  και των δεινών που βιώνει ο Ελληνικός λαός.  

Και μπορεί εσείς κ. Μηταράκης να έχετε επιλεκτική μνήμη. Εμείς και ο Ελληνικός λαός όμως δεν έχουμε.

Δεν ξεχνάμε όλους αυτούς που με τις μνημονιακές δεσμεύσεις και τις  πολιτικές υποτέλειας, ρήμαξαν τη χώρα και το Νομό μας. Δεν εθελοτυφλούμε μπροστά στην ταλαιπωρία που βιώνουν οι χρήστες υγείας στο νομό μας,  εξαιτίας σας.

Και ως απάντηση ένα μόνο έχουμε να πούμε:

«Kρείττον το σιγάν» κε Μηταράκη!”

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ