2.8.2013 11:23

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Αγροτουρισμού

Σήμερα αύριο και μεθαύριο κορυφώνονται οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στα πλαίσια του Αγροτουρισμού.

Σήμερα στις 22.00 θα δοθεί συναυλία “Maraveyas illegal 2013” με τον τραγουδιστή, στιχουργό, συνθέτη και πολυοργανοπαίχτη Κωστή Μαραβέγια. Οι επιτυχίες “Welcome to Greece”, «Πού να βρω μια να σου μοιάζει», «Δε ζητάω πολλά», «Άσε με να μπω», «Λόλα», «Το καλοκαίρι έφυγε», θα αντηχήσουν στη γιορτή αγροτουρισμού σε μια ανεπανάληπτη συναυλία.

Το Σάββατο στις 19.00 θα παρουσιαστεί το έργο των εθελοντικών ομάδων που δρουν στο νησί μας.

Μισή ώρα αργότερα ο Ευτύχης Μπλέτσας θα ξεκινήσει τα μελωδικά του κουζινομαγειρέματα όπως μόνο εκείνος ξέρει να χειρίζεται τις μαγειρικές συνταγές με τη σωστή διατροφή και τη μουσική.

Κι αφού φάμε και πιούμε με τον Ευτύχη στη συνέχεια θα χορέψουμε. Στα 20.00 επί σκηνής θα βρεθούν τοπικοί σύλλογοι με τα χορευτικά τους συγκροτήματα με χορούς από όλη την Ελλάδα. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τη μουσική παράσταση «Γατί όλοι ξένοι είμαστε και μέσα και έξω από τις πατρίδες» από την ομάδα PASSPORT. Ερμηνεία Γιάννης Κωσταρής, μουική Απόστολος Καλτσάς και σκηνοθεσία: Βαλεντίνα Σιόβα.

Την Κυριακή η πρώτη εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα μικρά και τα μεγάλα παιδιά. Στις 19.30 θα παρουσιαστεί η θεατρική μουσική παράσταση «Ο Φουντούκος», βασισμένη στο ομώνυμο χιώτικο παραμύθι με συντελεστές την Αρκαδία Ψάλτη, Μαρία Ρεβελάκη, Ελένη Τσαμπούρη, Nalyssa Green, Μάρθα Φωκά.

Στις 20.30 η Σχολή κλασσικού και σύγχρονου χορού «La ballet- Άννα Συράκη» θα παρουσιάσει την χορευτική παράσταση «Περιπλανήσεις του Μικρού Πρίγκιπα»

Και στις 22.00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία της ορχήστρα «Smyrna» με τραγούδια από την Σμύρνη, την Ήπειρο, τη Θράκη και το Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ