19.11.2014 10:18

«Κορίτσια Ημερολογίου» από τη ΘΟΧ

Η ΘΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΜΗΡΕΙΟ

Την τρυφερή και δροσερή κωμωδία «Κορίτσια Ημερολογίου» του Τιμ Φέιρθ, σε μετάφραση της  Ανθίππης Φιαμού που ανέβηκε τον περασμένο Ιούλιο σε δύο μόνο παραστάσεις και σημείωσε μεγάλη επιτυχία,  παρουσιάζει ξανά  η Θεατρική Ομάδα Χίου σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο. 

Οι παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο 22, 23 και την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, στις 20.30 στην αίθουσα Θεάτρου του Ομηρείου  με είσοδο ελεύθερη, κασι για όσους το επιθυμούν με εθελοντική συνεισφορά.

Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία –διδασκαλία  Αυγουστίνας Λικουρίνα, φωτισμούς του Παναγιώτη  Λούρου, σκηνικά του Μάρκου Διαμαντάρα και κουστούμια της Ρούλας Μελέκου.

 

Η υπόθεση

Θέλοντας να συγκεντρώσουν χρήματα για να αγοράσουν έναν καναπέ ο οποίος θα μπει στην αίθουσα αναμονής των συγγενών, στο Νοσοκομείο του Σκίπτον, έξι γυναίκες από την πόλη Νάπλι του Γιορκσάιρ, αποφασίζουν να κάνουν κάτι τολμηρό. Με αρχηγό την Άννι, της οποία ο σύζυγος πέθανε από καρκίνο και τη φίλη της την Κρις, οι γυναίκες αποφασίσουν να φωτογραφηθούν (σχεδόν) γυμνές για ένα ημερολόγιο του οποίου οι εισπράξεις θα διατεθούν για την αγορά του εν λόγω καναπέ.

Αφού συναντά διάφορα εμπόδια, το σχέδιο πραγματοποιείται και μάλιστα με απρόβλεπτα μεγάλη επιτυχία. Μια επιτυχία που θα έχει το ίδιο απρόβλεπτες επιπτώσεις στους χαρακτήρες των γυναικών και στις σχέσεις μεταξύ τους. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ