15.6.2015 17:14

Κόντρα στο ρεύμα ξανά το τοπικό ΠΑΣΟΚ [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναδείχθηκε με πολύ μικρή διαφορά ψήφων πρώτος στη Χίο, στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που διεξήχθηκαν την  Κυριακή σε όλη την Ελλάδα. Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής  υποστηρίζει ότι  η νέα  πρόεδρος η Φώφη Γεννηματά κουβαλάει τις αξίες του πατέρα της και – όπως τονίζει - αν για κάτι υπερηφανεύονται στο ΠΑΣΟΚ είναι η Μελίνα, ο Γεννηματάς, ο Αντρέας και όλα τα θετικά που έκανε το κίνημα.

Η Νομαρχιακή μάλλον δείχνει αιφνιδιασμένη από το αποτέλεσμα αφού η πλειοψηφία της, χωρίς αποκλεισμούς, στήριξε την Φ. Γεννηματά. «Ο Oδ. Κωνσταντινόπουλος είχε κάποιες φιλίες επειδή προέρχεται από τη νεολαία του ΠΑΣΟΚ και ξεκίνησε μαζί με πολλά νέα στελέχη της Χίου. Φαίνεται ότι υπήρξε μια συσπείρωση και ίσως πέρασε και στη Χίο  το μήνυμα ότι θέλαμε ένα νέο πρόσωπο. Θα δρομολογηθούν εξελίξεις με τις οποίες θα μπορούν να προσφέρουν στη Δημοκρατική Παράταξη και άλλοι φίλοι που έχουν έρθει κοντά μας», δηλώνει στον «π» ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Χίου του ΠΑΣΟΚ Χριστόφορος Κριμιζής που  βλέπει το ποτήρι του κινήματος μισογεμάτο, με ανοδικές τάσεις.

Ταυτόχρονα όμως, δίνει στον κόσμο και μια συμβουλή. «Πρέπει να έχει κρίση, να μην υιοθετεί άκριτα ότι του σερβίρουν. Το Σεπτέμβριο που θα λάβει τα εκκαθαριστικά της εφορίας θα καταλάβει τι ψήφισε στις Βουλευτικές εκλογές. Πρέπει να διεκδικήσει τα δίκαια του, ψάχνοντας θα βρει λύσεις για τον ίδιο και τον τόπο του».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ