18.2.2014 20:07

Κόντρα στην κρίση οι Πυργούσοι της Αττικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής "Το Πυργί Χίου" στην αίθουσα εκδηλώσεων "ΙΡΙΔΑ" στο Χαϊδάρι. Κόντρα στην κρίση και στα προβλήματα οι Πυργούσοι τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στον σύντομο χαιρετισμό της η Πρόεδρος Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, κάλεσε τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους του Συλλόγου να μείνουν κοντά του, ιδιαίτερα τη νεολαία.

«Έτσι για να πάμε κόντρα σ' αυτούςπου θέλουν τη ζωή μας άδεια και μίζερη γεμάτη άγχος και αγωνία για την καθημερινότητα και το μέλλον των παιδιών μας συμμετέχουμε σήμερα στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας, για να δώσουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με "ΔΙΠΛΟ" από τα μέλη της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου, πολίτικο και Πυργούσικο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Κούτελος (Αιγάλεω), Ανδρέας Μποζίκας (Χαϊδάρι) Πρόεδρος του ΑΣΔΑ και υποψήφιος δήμαρχος Χαιδαρίου καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος
Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός.

Από την Χιακή Ομοσπονδία ο Αντιπρόεδρος Κώστας Λυμπουσάκης και η Ειδική Γραμματέας Κυριακή Παπαμακαρίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Ηπειρωτών Χαϊδαρίου Δημήτρης Σούκης και οπό το Σύλλογο Ποντίων Χαϊδαρίου Γιάννης Ανδρεάδης. Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες ιδιαίτερα τη Νεολαία, τη χορευτική και ποδοσφαιρική ομάδα που έδωσαν μια ξεχωριστή δροσιά ανανέωσης στην  εκδήλωση.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ