22.2.2012 10:30

«Κόλλησε» ο Σταύρος

Η συμπαθέστατη φιγούρα του Σταύρου θα μας λείψει για κάποιο διάστημα από την πλατεία Βουνακίου. Για λίγες μέρες θα βρίσκεται κλινήρης στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, όπου θα χειρουργηθεί την Παρασκευή, μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε χτες το πρωί, και στη συνέχεια θα πρέπει να αναρρώσει στο σπίτι του για να επανέλθει και πάλι ακμαίος «στο πόστο του», όταν θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του.
Η «κακιά στιγμή» βρήκε τον Σταύρο στη γειτονιά του, όταν γλίστρησε και έπεσε σε ένα υπόγειο από ύψος 4 μέτρων, με αποτέλεσμα να χρειαστεί επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί αλλά και να σπάσει το αριστερό του πόδι και να κληρονομήσει μερικές κακώσεις στη σπονδυλική στήλη, που ανησυχούν περισσότερο τους γιατρούς. Το πρώτο διάστημα μετά το ατύχημα ο Σταύρος ήταν σε σύγχυση και δεν μπορούσε να θυμηθεί και να εξηγήσει το συμβάν αλλά στη συνέχεια συνήλθε και άρχισε να συνεργάζεται καλύτερα με τους θεράποντες γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, που έδειξαν αμέριστο ενδιαφέρον για την περίπτωση του.
Από την κλινική του εικόνα έως το μεσημέρι υπήρχε η αίσθηση ότι ήταν τυχερός μέσα στη ατυχία του, αφού τέτοιου είδους κτυπήματα συχνά επιφέρουν πολύ σοβαρότερους τραυματισμούς και δημιουργούν μετατραυματικές χρόνιες  παθήσεις, που μάλλον θα αποφύγει η συμπαθέστατη «cult» φιγούρα της πλατείας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ