4.8.2012 13:42

«Κόκκινο πανί» για Βρουλή... το πανό στο Rex

- ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Π. ΒΡΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ ΤΟΥ REX

 

Με εξώδικη καταγγελία κατά της Αρχαιολογίας απαντά ο πρώην δήμαρχος Π. Βουλής στην επικάλυψη της πρόσοψης του REX με πανό που διαφημίζει τα 100 χρόνια από τα Ελευθέρια της Χίου, καθώς όπως υποστηρίζει η παραπάνω υπηρεσία λειτουργεί με δύο μέτρα και δυο σταθμά, όταν σε παρόμοια ενέργεια του ιδίου πριν από 3 χρόνια, τον έστειλε στα Δικαστήρια.  

«Όταν πριν από 3 χρόνια κάναμε ακριβώς το ίδιο, η Αρχαιολογία μας έστειλε στα Δικαστήρια και ακόμη δεν έχουμε ξεμπερδέψει. Τι μεσολάβησε και στον κ. Λαμπρινούδη δεν ανοίγει ούτε ρουθούνι;», αναρωτιέται στην εξώδικη καταγγελία του, ζητώντας από την Αρχαιολογία απαντήσεις. 

Χαρακτηριστικά στην καταγγελία του αναφέρει: 

«Δείξετε την ίδια ευαισθησία για την εν λόγω πράξη την οποία είχατε επιδείξει και επί θητείας μου ως Δημάρχου, όταν με συνεχείς οχλήσεις σας με έγγραφο καταγγέλλατε τότε την κάλυψη του REX, με γιγαντοαφίσα που διαφήμιζε το «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ» και είχατε στείλει πολλάκις την ίδια δικογραφία στον Εισαγγελέα, με αποτέλεσμα την παραπομπή του τότε υπεύθυνου Δημητρίου Ρε τρεις φορές για την ίδια αφίσα ενώπιον του Μονομελούς Πλημελλειοδικείου Χίου. Αναμένω τις ενέργειες σας για την αφαίρεση της γιγαντοαφίσας και την παραπομπή των υπευθύνων στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Χίου».

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ