28.2.2012 12:27

Κοινωνικό ιατρείο και φαρμακείο

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

Φυσική συνέχεια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, η συλλογή φαρμάκων που έρχεται και συμπληρώνει τη λειτουργία κοινωνικού ιατρείου στο δήμο Χίου.
Το Δημοτικό ιατρείο επαναλειτουργεί ως κοινωνικό δημοτικό ιατρείο καθημερινά 8.00-14.00 το πρωί και 18.00-20.00 το απόγευμα, για να εξυπηρετούνται άποροι, άνεργοι και ανασφάλιστοι συμπολίτες μας.
Ιατροί, οι οποίοι εργάζονται στη ΔΗΚΕΧ  και τον υπεροργανισμό, δέχονται τους ασθενείς τις ανωτέρω ώρες και παράλληλα από τον Ιατρικό Σύλλογο Χίου έχουν δοθεί ονόματα ειδικών ιατρών, που προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, κατόπιν παραπομπής των ασθενών από το δημοτικό ιατρείο.
Οι νοσηλεύτριες, που στελεχώνουν το ιατρείο, προέρχονται από το δυναμικό της ΔΗΚΕΧ.   
Η προσπάθεια αυτή ολοκληρώνεται από τη συλλογή φαρμάκων. Γι αυτό και παρακαλούνται οι συμπολίτες μας, που έχουν στο σπίτι τους φάρμακα ή διάφορα είδη νοσηλείας που περισσεύουν ή που δε  χρησιμοποιούνται, να τα προσκομίσουν στο δημοτικό ιατρείο, προκειμένου να δοθούν σε πάσχοντες, που τα έχουν ανάγκη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ