28.2.2012 12:27

Κοινωνικό ιατρείο και φαρμακείο

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

Φυσική συνέχεια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, η συλλογή φαρμάκων που έρχεται και συμπληρώνει τη λειτουργία κοινωνικού ιατρείου στο δήμο Χίου.
Το Δημοτικό ιατρείο επαναλειτουργεί ως κοινωνικό δημοτικό ιατρείο καθημερινά 8.00-14.00 το πρωί και 18.00-20.00 το απόγευμα, για να εξυπηρετούνται άποροι, άνεργοι και ανασφάλιστοι συμπολίτες μας.
Ιατροί, οι οποίοι εργάζονται στη ΔΗΚΕΧ  και τον υπεροργανισμό, δέχονται τους ασθενείς τις ανωτέρω ώρες και παράλληλα από τον Ιατρικό Σύλλογο Χίου έχουν δοθεί ονόματα ειδικών ιατρών, που προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, κατόπιν παραπομπής των ασθενών από το δημοτικό ιατρείο.
Οι νοσηλεύτριες, που στελεχώνουν το ιατρείο, προέρχονται από το δυναμικό της ΔΗΚΕΧ.   
Η προσπάθεια αυτή ολοκληρώνεται από τη συλλογή φαρμάκων. Γι αυτό και παρακαλούνται οι συμπολίτες μας, που έχουν στο σπίτι τους φάρμακα ή διάφορα είδη νοσηλείας που περισσεύουν ή που δε  χρησιμοποιούνται, να τα προσκομίσουν στο δημοτικό ιατρείο, προκειμένου να δοθούν σε πάσχοντες, που τα έχουν ανάγκη.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ