6.8.2012 17:24

Κοινοβουλευτικό έλεγχο για τα προβλήματα του «Σκυλίτσειου» προανήγγειλε ο Κ. Τριαντάφυλλος

 
Πιστός στην προεκλογική του δέσμευση για συνέχιση της επικοινωνίας και των επαφών με τη Διοίκηση, το ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό, ο βουλευτής Χίου, Κώστας Τριαντάφυλλος πραγματοποίησε συνάντηση στο Νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν αναλυτικά τα ζητήματα που αφορούν το «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου, όσο και εκείνα που απασχολούν τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό του.
 
Οι μειωμένες συγκριτικά με πέρσι εφημερίες των ιατρών, οι οφειλόμενες πρόσθετες αμοιβές του λοιπού προσωπικού, ο μειωμένος προϋπολογισμός για το τρέχον έτος και η ολοκλήρωση των εργασιών επέκτασης και ανακατασκευής του Νοσοκομείου μονοπώλησαν τη συζήτηση.
 
«Είναι γνωστές και αναγνωρίζονται από την τοπική μας κοινωνία οι συχνά υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού του Νοσοκομείου της Χίου, σε όλες τις βαθμίδες, για την απρόσκοπτη και ποιοτική παροχή υπηρεσιών, ειδικότερα στην περίοδο των οικονομικών περικοπών που διανύουμε και των ανακατατάξεων στο ασφαλιστικό και υγειονομικό μας σύστημα.
 
Σε συνεχή συνεργασία με το Νοσοκομείο της Χίου, θα ακολουθήσει Κοινοβουλευτικός Έλεγχος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ, έχει, ήδη, κατατεθεί σχετική Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων για την πορεία του έργου της επέκτασης και ανακατασκευής του παλαιού κτιρίου του Νοσοκομείου.
 
Η σημερινή συνάντηση σηματοδοτεί ένα πλαίσιο συναντίληψης των θεμάτων που απασχολούν το Νοσοκομείο, μιας συνεχούς επικοινωνίας που θα ακολουθήσει και μιας προσπάθειας για συντονισμένη διεκδίκηση λύσεων».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ