10.5.2012 10:34

Κοινό μυστικό της κάλπης τα «σταγονίδια» της «Χρυσής Αυγής»

ΕΚΕΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΝΙΟΥ

Ισχυρούς θύλακες εντός του στρατεύματος διαθέτει η «Χρυσή Αυγή». Η ισοπέδωση των μισθών των στρατιωτικών έσπρωξε πολλούς στην αγκάλη του ακροδεξιού κόμματος, καθώς η πεποίθηση ότι αυτό είναι το μόνο με αληθινές προθέσεις να αποκαταστήσει το κύρος και την οικονομική κατάσταση των στρατιωτικών βρήκε ευρεία απήχηση.
Όσοι διαθέτουν επαφές με στρατιωτικούς είχαν τις τελευταίες εβδομάδες γίνει αποδέκτες της πρόθεσης να στηριχτεί η «Χρυσή Αυγή», ως τιμωρία των κοινοβουλευτικών κομμάτων για την αντιμετώπιση εκ μέρους τους του Στρατού. Για αυτό και όπου είχαν οριστεί εκλογικά τμήματα για να ψηφίσουν στρατιώτες, η εκλογική επιρροή της «Χρυσής Αυγής» ήταν έντονη, με πιο ορατό το παράδειγμα της Λαγκάδας.
Στο χωριό που φημίζεται για τις αριστερές πεποιθήσεις του και από το οποίο προέρχονταν υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜ.ΑΡ., του Κ.Κ.Ε., της ΑΝΤΑΡΣΥΑ η «Χρυσή Αυγή» απέσπασε 65 ψήφους, με ένα από τα εκλογικά τμήματα, το 93ο, να καταγράφει το καλύτερο ποσοστό της παγχιακά, με 59 ψήφους και ποσοστό 12,49%!
Πόσο τυχαίο είναι ότι στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα προσήλθε για να ψηφίσει η συντριπτική πλειοψηφία στρατιωτών και στρατιωτικών από το στρατόπεδο καταδρομέων του Δελφινιού;
Στη Λαγκάδα, μάλιστα, κυκλοφόρησαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι από στελέχη του στρατοπέδου είχαν δοθεί συγκεκριμένες παραινέσεις στους καταδρομείς. Θα ελέγξει η Ταξιαρχία αυτή τη διαδεδομένη πληροφορία; 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ