13.3.2012 17:13

Κοινό μέτωπο Γιακαλή- Μαχαίριδη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΠΑ

Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των συναντήσεων της αντιπροσωπείας των φορέων του Αιγαίου με αρχηγούς κομμάτων για τη διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά, δήλωσε ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Ν. Γιακαλής.
Οι δυο αντιπεριφερειάρχες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, Ν. Γιακαλής και Γ. Μαχαίριδης, συναντήθηκαν χθες με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θ. Παφίλη, τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα και την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντ. Μπακογιάννη, εξασφαλίζοντας τις διαβεβαιώσεις τους ότι υποστηρίζουν το αίτημα των αιγαιοπελαγιτών για διατήρηση του μειωμένου Φ.Π.Α.
Σήμερα η αντιπροσωπεία των φορέων συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη και τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη οι οποίοι όχι μόνο τάχθηκαν υπέρ του αιτήματος των νησιωτών, αλλά τόνισαν πως η διατήρηση μειωμένων συντελεστών στο ΦΠΑ, αποτελεί το αντιστάθμισμα στα δεδομένα μειονεκτήματα που αντιμετωπίζει ο νησιωτικός χώρος.
Οι επαφές πάνε καλά. Το αποτέλεσμα όμως είναι εκείνο που τελικά θα έχει την αξία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ