5.5.2015 11:17

Κοινό μέτωπο από Χατζημάρκου- Καλογήρου για τον ΦΠΑ

Κοινό ψήφισμα με αφορμή το θέμα της φημολογούμενης ειδικής φορολογικής επιβάρυνσης των νησιών του Αιγαίου εξέδωσαν οι περιφερειάρχες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκου και Χρ. Καλογήρου αντίστοιχα.

Μέσα από αυτή διατυπώνουν την άποψη ότι: «εν μέσω της τουριστικής περιόδου είναι βέβαιη η βλάβη που θα επιφέρει στον ελληνικό τουρισμό η επιβολή νέων φόρων και τελών, όπως αυτοί που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση στα ξενοδοχεία και τα καταστήματα του Αιγαίου, οι οποίοι το μόνο που θα πετύχουν είναι τη μείωση των κρατήσεων και τη συρρίκνωση του μοναδικού κλάδου που μπορεί σήμερα να δώσει οξυγόνο στην ελληνική οικονομία.

Οι προτάσεις αυτές εάν υιοθετηθούν θα οδηγήσουν τις επιχειρήσεις και συνολικά τις τοπικές κοινωνίες σε υποβάθμιση και καταστροφή», ενώ καλούν την κυβέρνηση να αποσύρει από τη διαβούλευση τις συγκεκριμένες προτάσεις. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ