10.4.2012 13:56

Κοινή δήλωση Πλακιωτάκη - Μουσουρούλη για τον Οίκο Ναύτου

 
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Χίου, Κωστής Μουσουρούλης, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:
«Η διάταξη του Εφαρμοστικού Νόμου, την οποία επικαλείται ο κ. Λοβέρδος, αναφορικά με την ένταξη του Οίκου Ναύτου στον ΕΟΠΥΥ, δεν ρυθμίζει τίποτα απολύτως.
Με το δεδομένο ότι ο ΕΟΠΥΥ υπολειτουργεί, με χαρακτηριστικά τα παραδείγματα αδυναμίας εξυπηρέτησης των Ελλήνων ναυτικών σε Πειραιά και Χίο, ως Νέα Δημοκρατία προτείναμε και υποστηρίζουμε την αναστολή ένταξης του Οίκου Ναύτου και την πραγματοποίηση αναλογιστικής μελέτης βιωσιμότητας.
Καλύτερα, λοιπόν, ο κ. Υπουργός, την επόμενη φορά, να παραδεχθεί τα δεδομένα προβλήματα και να πάψει, επιτέλους, να υποστηρίζει την πολιτική του ΠA.ΣO.Κ, που μας οδήγησε στο σημερινό αλαλούμ στη Ναυτιλία». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ