22.11.2012 15:41

Κλείνει τα πάντα πλην Παιδικών Σταθμών, Κολυμβητηρίου….

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Με τη συμπαράσταση του Δήμου Χίου και του Δημάρχου συνεχίζονται και αύριο οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων που αντιτίθεται στις προωθούμενες ενέργειες της κυβέρνησης για διαθεσιμότητα υπαλλήλων στους ΟΤΑ.
Με ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του δημάρχου ισχυρίζεται τα παρακάτω:
«Στα πλαίσια των απεργιακών κινητοποιήσεων του κλάδου ο Δήμος Χίου συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων αρνείται ως αυτοδιοίκηση κάθε συμμετοχή και συνευθύνη στα σχέδια για διαθεσιμότητα και απολύσεις εργαζομένων τώρα και στο μέλλον.
Ενόψει του έκτακτου συνεδρίου της ΚΕΔΕ, που θα γίνει στις 03/12 μας δίνεται η δυνατότητα να μεταφέρουμε τις απόψεις σχετικά με τα δρώμενα στην τοπική αυτοδιοίκηση, επανακαθορίζοντας την στρατηγική των συμμάχων μας και εκπονώντας από την ΚΕΔΕ ένα ολοκληρωμένο επικοινωνιακό πρόγραμμα για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την πραγματική προσφορά της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/11 ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΩΝΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 11.00Π.Μ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ».
                                                               

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ