30.8.2014 12:18

Κλείδωσε η υποψηφιότητα Μηταράκη στη Χίο

Με γραφεία στην Απλωταριά ο Χιώτης Υφυπουργός Ανάπτυξης θα διεκδικήσει την βουλευτική έδρα

Επιβεβαιώθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο η πρόθεση τόσο του Πρωθυπουργού όσο και του ίδιου του Νότη Μηταράκη να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής Χίου στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε αυτές κι αν πραγματοποιηθούν.

Η πολιτική καραμπόλα που εξελίχθηκε μετά τη μη εκλογή Μουσουρούλη στις Ευρωεκλογές αλλά και η παραίτηση Κάρμαντζη από τη θέση του Βουλευτή, απλά επιβεβαίωσαν τις προθέσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης που από καιρό είχε βάλει πλώρη για την πλήρη ενσωμάτωσή του στα τοπικά ψηφοδέλτια.

Οι συχνές εμφανίσεις του Ν. Μηταράκη στο νησί αλλά και η παρουσία του σε πλήθος εκδηλώσεων τον τελευταίο χρόνο, αποτέλεσαν τον προάγγελο της συγκεκριμένης απόφασης η οποία επιβεβαιώθηκε και τυπικά με την ενοικίαση μάλιστα και γραφείου στην Απλωταριά, το οποίο σύντομα θα αποτελέσει το «στρατηγείο» για την εκλογική αναμέτρηση.

Ο ίδιος ο υφυπουργός επιβεβαιώνει πλέον ανοικτά στις επικοινωνίες του το γεγονός και εστιάζει ήδη στα ζητήματα που εκκρεμούν στο Νομό, έχοντας μάλιστα προβεί σε μια πρώτη σειρά επαφών με τον Κ. Τριαντάφυλλο και τον Μαν. Βουρνού με τους οποίους βρίσκεται σε επαφή.

Ήδη πάντως μεγάλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες έχουν κάνει εκτενή αναφορά στις προθέσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης, θεωρώντας πως το νησί «εξοπλίζεται» με μια ακόμη πολιτική παρουσία της πρώτης γραμμής των πολιτικών, γεγονός που υπό τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να λειτουργήσει απόλυτα θετικά.   

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ