25.4.2012 10:38

«Κλειδώνει» η 11η Μαΐου με «βαρύ πυροβολικό» προσκεκλημένων

ΣΤΗ ΧΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΡΟΚΑ

 
Η επίσκεψη του Κ. Γανιάρη στη Αθήνα ενεργοποίησε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων στο θέμα της ανοικτής συζήτησης για τις ανεμογεννήτριες, που, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί στη Χίο στις 11 Μαΐου.
Ο αντιπεριφερειάρχης ζήτησε - και φαίνεται να έχει πετύχει - τις συμμετοχές στη σύσκεψη των: Αρθ. Ζερβού, δ/ντος συμβούλου ΔΕΗ, δρ Ιωαν. Τσιπουρίδη, δ/ντος συμβούλου ΔΕΗ Ανανεώσιμες, Ματθ. Σανταμούρη ή Αθαν. Στούμπου, προέδρου και δ/ντος συμβούλου του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας αντίστοιχα, Μιχ. Παπαδόπουλου, προέδρου ΔΕΣΜΗΕ ή Γρ. Αντωνόπουλου, δ/ντος συμβούλου του ΔΕΣΜΗΕ.
Στη συνάντηση θα παρευρίσκονται και εκπρόσωποι της εταιρίας «Ρόκας».
 
Ενεργειακός «διαφωτισμός»
Αντικείμενο της συζήτησης θα είναι η επικείμενη επένδυση με τα αιολικά πάρκα στη Χίο και οι επιπτώσεις και τα οφέλη που θα έχουν. Οι προσκεκλημένοι θα «ρίξουν φως» σε πτυχές που μέχρι σήμερα ενδεχόμενα δεν έχουν γίνει γνωστές, ενώ θα μετέχει και το κοινό με ερωτήσεις.
Ήδη στην Περιφέρεια προετοιμάζονται για τη διεξαγωγή της συζήτησης που αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ ο Κ. Γανιάρης υποστηρίζει ότι τα αποτελέσματα θα επηρεάσουν και κατά το δυνατό τη θέση που θα λάβει η Περιφερειακή Ενότητα Χίου στο θέμα. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ