29.5.2015 11:32

ΚΚΕ Χίου: "Να μη συναινέσουν οι πολίτες στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου"

«Διαδικασίες- ταφόπλακα» για το αεροδρόμιο της Χίου εντοπίζει πίσω από τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ Χίου η Τοπική Επιτροπή του ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι : «η συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους εκπροσώπους του κεφαλαίου στο νησί (Φεγγουδάκης, επιμελητήριο Χίου κλπ) απέδειξε ότι πίσω από τα σχέδια της επέκτασης βρίσκεται η ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου του νησιού στα πλαίσια των γενικότερων ιδιωτικοποιήσεων των Περιφερειακών αεροδρομίων».

«Όπως ακούστηκε» σύμφωνα με το ΚΚΕ «10.000.000 ευρώ εγκρίθηκαν και όπως είναι γνωστό κανένα τέτοιο ποσό δεν δαπανάται αν δεν υπάρχει όφελος για το ιδιωτικό κεφάλαιο. 

Τα σχέδια αυτά αποτελούν εμπαιγμό και δημιουργούν αγανάκτηση για τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, το λαό του νησιού για τους οποίους «τα ταμία είναι άδεια»», αναφέρει το ΚΚΕ καλώντας παράλληλα τους πολίτες να μη συναινέσουν στα σχέδια ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου ούτε στα σκληρά μέτρα που έρχονται.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ