22.1.2013 11:01

Κινητοποιήθηκαν άμεσα οι Λημνιοί

ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ Α. ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΛΟΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΛ

Κατόπιν πληροφόρησης του Δήμου Λήμνου σχετικά με αίτημα της Ν.Ε.Λ. για αποδρομολόγηση των πλοίων "Θεόφιλος" και "European Express", ο Δήμαρχος Λήμνου επικοινώνησε άμεσα με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Σπιλάνη.

Ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε τον Δήμαρχο, ότι το Υπουργείο απάντησε αρνητικά στο αίτημα αποδρομολόγησης και ζήτησε από τη Ν.Ε.Λ. αν επανέλθει με το αίτημα, να έχει και τις απαραίτητες λύσεις για την εξυπηρέτηση των επιδοτούμενων γραμμών.

«Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε ότι η εταιρεία θα υποχρεωθεί να τηρήσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις.

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για συναντήσεις με Υπουργεία, για θέματα που αφορούν το νησί μας, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και με το Υπουργείο Ναυτιλίας», αναφέρει σε δελτίο Τύπου προς τα περιφερειακά ΜΜΕ ο Δήμος Λήμνου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ