15.9.2014 16:38

Κι επίσημα εξαθέσια

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΝΗΤΩΝ

Δημοσιεύθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Εφημέριδα της Κυβέρνηση η απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας Α. Δερμεντζόπουλου σύμφωνα με την οποία αναστέλλεται για το τρέχον σχολικό έτος, ο υποβιβασμός των δημοτικών σχολείων Καλλιμασιάς και Νενήτων.

Στο ακριβές σημείο του ΦΕΚ που αναφέρεται στη Χίο σημειώνεται:

 «Α) Αναστέλλουμε την εφαρμογή της αρ. 72624/Δ4/12−05−2014 (ΦΕΚ 1329/τ.Β΄/26−05−2014) κοινή υπουργική απόφαση με θέμα «Ιδρύσεις, Προαγωγές, Υποβιβασμοί, Συγχωνεύσεις και Καταργήσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων» για το σχολικό έτος 2014−2015 κατά το μέρος που αφορά:

δ) Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Καλλιμασιάς, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ. ε) Στον υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Νενήτων, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Βορείου Αιγαίου, από 6/θ σε 5/θ.» 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ