15.6.2012 17:43

Κε Μουσουρούλη, τελικά την έχετε άγνωστη τη λέξη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ «ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ»

Το να συναγωνίζεται σε τόσο ύψιστο βαθμό η - από εσάς δηλούμενη - καθαρότητα του βίου σας την απελπιστική λευκότητα του πολιτικού σας λόγου πράγματι ήταν κάτι δυσάρεστα απρόσμενο_ειδικά από έναν βουλευτή δυόμισι χρόνων και δυο ημερών σαν και εσάς.
Το ότι είστε κενός έργου δυστυχώς το γνωρίζαμε, το ότι στερείσθε και ουσίας, δυστυχώς για όλους μας, το επαληθεύσατε μόνος σας.
Προσωπικά επιλέγω να είμαι επαναστάτης, έστω και της δεκάρας κατά εσάς. Εσείς γιατί προτιμάτε να είσθε προσκυνημένος του ευρώ ; Ή μήπως μάρκου ;
Η Financial Times Deutschland (FTD), κεντρική γερμανική εφημερίδα, που μόλις σήμερα το πρωί (15-6-2012, 07:45), καλεί τους Έλληνες να ψηφίσουμε εσάς και την παράταξή σας, τη ΝΔ, σίγουρα θέλει το δικό μας καλό, το καλό της Ελλάδας.
 
Καλή σας νύχτα κε Μουσουρούλη,
 
Καλή νύχτα σας,
για το καλό όλων των υπολοίπων.
 
Δημήτριος Β.Γκοζκόζης
Υποψήφιος Βουλευτής Χίου
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ