20.10.2012 14:03

Καυγάς με το "καλησπέρα" (VIDEO)

Με ένταση ξεκίνησε η χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Χίου με τους Δ. Μυλωνάδη και Π. Λαμπρινούδη να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, αυτή τη φορά για το πολυσυζητημένο έργο της ανάπλασης της Απλωταριάς.

Αφορμή για το νέο επεισόδιο στις σχέσεις των δύο ανδρών αποτέλεσε η αναφορά του κ. Μυλωνάδη ότι το έργο δεν είναι πλήρες μελετών και ότι θα έπρεπε να είχαν προβλεφθεί ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες.

«Όσες αναφορές και αν κάνετε τώρα τη στιγμή που έχει προηγηθεί η διαβούλευση είναι εκ του πονηρού. Δεν γίνεται σε ότι έργο και αν κάνουμε να βρίσκεται από πίσω ο κ. Μυλωνάδης με την παρέα του», είπε ο δήμαρχος και τα αίματα άναψαν μέσα στην αίθουσα.

Τελικά αποφασίστηκε μέσα στην εβδομάδα, μία τεχνική σύσκεψη με τη συμμετοχή του κ. Μυλωνάδη προκειμένου να θέσει επί τάπητος τα τεχνικά ζητήματα που θεωρεί ότι επιδέχονται βελτιώσεων. 

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ