3.7.2012 14:01

Κάτι γνωρίζει ο Σταύρος;

• ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ, ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΣΤ. ΜΙΧΑΪΛΙΔΗΣ.

 
Πρόταση δημιουργίας Ακαδημιών Εκπαίδευσης Λιμενικών στη Χίο καλεί τη δημοτική αρχή να υποβάλλει στο νέο υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, ο Στ. Μιχαϊλίδης, υποστηρίζοντας ότι ο Κ. Μουσουρούλης μπορεί να βρεί πηγές χρηματοδότησης από ιδιώτες επενδυτές.
Ο διευθυντής του Ιδρύματος Μ. Τσάκου, καλεί το δήμο να μην  περιοριστεί μόνο σε ευχές για την ανάληψη των καθηκόντων του, αλλά και να τον βοηθήσει  καταθέτοντας εμπεριστατωμένες προτάσεις για την επίλυση των ναυτιλιακών και αλιευτικών προβλημάτων της Χίου, ιεραρχώντας τις ανάγκες του νησιού και τις προτεραιότητες που πρέπει να δοθούν.
Η πρόταση
«Έχουμε Χιώτη υπουργό  που γνωρίζει πολύ καλά τα ναυτιλιακά και αλιευτικά προβλήματα μας των λιμενικών υποδομών, της μαρίνας, της αναγκαίας  δημιουργίας Οργανισμού Λιμένος Χίου Α.Ε., των αλιευτικών καταφυγίων, της ναυτικής εκπαίδευσης», δηλώνει στον «π», επεξηγώντας την άτυπη πρόταση που υπέβαλλε στη δημοτική αρχή.
«Μπορούμε να προτείνουμε και να διεκδικήσουμε και τη δημιουργία Ακαδημιών Εκπαίδευσης Λιμενικών, κάτι που στερείται η Ελλάδα».
Πηγές χρηματοδότησης, σύμφωνα με τον ίδιο μπορούν να εξασφαλιστούν παρακάμπτοντας τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης «με κάλεσμα συνεργασίας στους ιδιώτες επενδυτές, που εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την επίλυση των προβλημάτων μας».                       Για να το λέει, εκ της θέσεως του κάτι παραπάνω θα γνωρίζει… 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ