10.9.2014 11:17

«Καθήκον μας να σταθούμε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας»

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Χαιρετισμό με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2014- 2015 απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.

Μέσα σε αυτή αναφέρει:

«Με την ευκαιρία της έναρξης της Σχολικής Χρονιάς 2014-15 θα ήθελα να απευθύνω από καρδιάς, σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, τις θερμές και ειλικρινείς ευχές μου για μια χρονιά γεμάτη πρόοδο και επιτυχίες.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, γνωρίζουμε και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην αξία της Παιδείας. Γνωρίζουμε ακόμα ότι η εκπαιδευτική διαδικασία δεν είναι μονάχα μετάδοση γνώσης, αλλά πρωτίστως διαπαιδαγώγηση και μετάδοση αξιών στις νεότερες γενιές.

Γι’ αυτό το λόγο,  ως τοπικοί φορείς έχουμε το καθήκον να σταθούμε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και να συμβάλουμε με όλους τους τρόπους στην επίλυση όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει. Από την πλευρά μας, ως Περιφερειακή Ενότητα Χίου θα το πράξουμε στο ακέραιο».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ