13.5.2015 10:59

«Καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΧΙΟΥ

Την φωνή του με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που ζητάει να μη φιμωθεί η ανάδειξη της πολιτικής πλευράς της δίκης της Χρυσής Αυγής, ζητάει με ανακοίνωσή του το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Χίου.

Όπως σημειώνει η διοίκηση της ΑΔΕΔΥ Χίου «ο λαός δεν μπορεί να ξεχάσει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστική, φασιστική οργάνωση, φορέας του εθνικοσοσιαλισμού, του ρατσισμού, της "ανωτερότητας της φυλής", του άκρατου εθνικισμού, του αντισημιτισμού και καλλιεργεί το μίσος ανάμεσα στους λαούς. Φορέας του χυδαίου αντικομμουνισμού και του μίσους απέναντι στο εργατικό - λαϊκό κίνημα.

Δεν μπορεί να ξεχάσει ότι είναι νοσταλγοί του Χίτλερ, των φασιστικών καθεστώτων που ματοκύλισαν τους λαούς και την ανθρωπότητα, πολιτικοί απόγονοι των ταγμάτων ασφαλείας, των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής, της φασιστικής χούντας», αναφέρει μεταξύ άλλων ενώ καταλήγει ότι «η πατρίδα μας είναι γεμάτη από τόπους μαρτυρίου, ολοκαυτωμάτων από τη ναζιστική, φασιστική θηριωδία (Χορτιάτης, Καλάβρυτα, Κούρνοβο)».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ