15.3.2012 11:33

Κατ’ αρχήν έκλεισε το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜ.ΑΡ.

Μ. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, ΔΗΜ. ΚΑΖΑΝΑΣ, ΣΤ. ΖΟΥΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΙΡ. ΨΑΡΕΛΗ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

Η δημοσκοπική αύρα που χαϊδεύει τη Δημοκρατική Αριστερά μοιάζει να έχει θετικές επιπτώσεις στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της. Στις πρώτες κιόλας συναντήσεις των στελεχών της στη Χίο στήθηκε ο κορμός των προσώπων που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη της τελευταίας στιγμής.
Θετική απάντηση στο ενδεχόμενο να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο έχουν δώσει οι:
·         Μάνος Ζαχαριάδης, ιατρός – πνευμονολόγος, συμβολική μορφή για το χώρο της ανανεωτικής αριστεράς στη Χίο και υποψήφιος κατά το παρελθόν με το ΣΥΡΙΖΑ.
·         Δημήτρης Καζάνας, συνταξιούχος υπάλληλος του ΙΚΑ, πρώην αντιδήμαρχος επί δημοτικής αρχής Παν. Βρουλή.
·         Σταμάτης Ζουμίδης, συνταξιούχος της ΥΠΑ, χρόνια στυλοβάτης στο χώρο της τοπικής ανανεωτικής αριστεράς και δημοτικός σύμβουλος Ομηρούπολης επί δημοτικής θητείας Μ. Μεννή.
·         Ειρήνη Ψαρέλλη, δημοσιογράφος της ΕΡΤ με καταγωγή από τα Καρδαμύλα.
Οι τέσσερις προαναφερόμενοι έδωσαν τη συγκατάθεση τους, ωστόσο αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο οπισθοχώρησης τους, αν διαπιστωθεί ενδιαφέρον και από άλλα πρόσωπα που κινούνται στο χώρο και ήδη η οργανωτική ομάδα της ΔΗΜ.ΑΡ. στη Χίο βρίσκεται σε καθημερινή επαφή μαζί τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ