Ειδήσεις

17/6/13 10:12

τελ. ενημ.: 17/6/13 10:13

Κασιδιάρης: Ευτυχώς που τόσα χρόνια ρίχναμε κλωτσιές στους αναρχικούς και μας έμαθε ο κόσμος

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος «ευχαρίστησε» τους αναρχικούς, για τους οποίους δήλωσε πως χάρη «στις κλωτσιές που εισέπρατταν έμαθαν οι Ελληνες ότι υπάρχουν οι εθνικιστές», ενώ ο Ηλίας Παναγιώταρος τους χαρακτήρισε «άπλυτους» και «μπολσεβίκους».

Τα απαράδεκτα σχόλια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, έγιναν το βράδυ της Κυριακής στην Πάτρα, στα εγκαίνια των νέων γραφείων του ακροδεξιού κόμματος, με τον κ. Κασιδιάρη να αναφέρει σύμφωνα με το patrastimes: «Τόσα χρόνια όταν γίνονταν συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής, έρχονταν για διαμαρτυρία, εισέπρατταν μερικές κλωτσιές και έτσι μάθαιναν οι Έλληνες ότι υπάρχουν και οι εθνικιστές, αφού αυτό έπαιζαν τα πουλημένα κανάλια. Αυτή την προβολή τη χρωστάμε στους αναρχικούς και οφείλω να τους ευχαριστήσω», ενώ στη συνέχεια ο κ. Παναγιώταρος τους χαρακτήρισε «άπλυτους» και «μπολσεβίκους».

Παράλληλα, ο κ. Κασιδιάρης εξαπέλυσε επίθεση και εναντίον του Αντώνη Σαμαρά αποκαλώντας τον «απόλυτα υποταγμένο» και «πιόνι των διεθνών τοκογλύφων», ενώ τόνισε πως στο ζήτημα της ΕΡΤ η Χρυσή Αυγή δεν πήρε ποτέ το μέρος του πρωθυπουργού.

Σχόλια άρθρου: 0