12.6.2012 10:25

Καρφ(ι)ά στην τουριστική εικόνα του νησιού

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΦΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

 
Μια από τις κεντρικότερες και πιο διαφημισμένες παραλίες στο πλέον τουριστικό σημείο του νησιού, στον Καρφά, λειτουργεί χάρη στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και φροντίζουν συχνά πυκνά να καλύπτουν την ανεπάρκεια των υπευθύνων.
Η καθαριότητα γίνεται μια φορά τη μέρα αλλά δεν αρκεί. Δεκάδες οι ελλείψεις, πολλά τα προβλήματα. Από την άμμο που έχει βρεθεί σε όλο το κεντρικό οδόστρωμα προκαλώντας ένα σωρό πτώσεις κυρίως σε δίκυκλα, μέχρι τα επικίνδυνα πεζοδρόμια,  κάθε είδους υποδομές αποτελούν ζητούμενο για το επισκέπτη. Η εικόνα είναι δραματική και αδικεί κατά πολύ τον τόπο που επιθυμεί να προσφέρει... τουρισμό σε όσους διαλέγουν να βρεθούν στη Χίο για τις διακοπές τους.
Μήπως μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας;
 
 
 
BEACH VOLEY
Το γήπεδο για Beach Volley  αποτελεί φετινή προσθήκη στις δραστηριότητες της παραλίας. Κατά τα άλλα...
 
Κέντρο Γιαμού
Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία των καταστημάτων της περιοχής είχε "γράψει" με χρυσά γράμματα το κατάστημα Γιαμός. Φέτος δε λειτουργεί και η εικόνα γύρω από αυτό κάθε άλλο παρά τουριστική είναι.
 
 
Τουριστικό Περίπτερο
Περασμένα μεγαλεία και για το τουριστικό γραφείο στον Καρφά. Έχει απομείνει η επιγραφή με τις ώρες λειτουργίας του. "Καθημερινά, ακόμη και Κυριακές ". Ποια χρονιάς όμως δεν εξηγεί...
 
 
Καλαθάκι σκουπιδιών
Από τα σκουπίδια δεν πρόκειται να σωθούμε για τον απλούστατο λόγο ότι όσες φορές κι αν καθαρίζεται η παραλία πρέπει κι ο κόσμος να δείχνει αντίστοιχα υπεύθυνη συμπεριφορά.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ