1.9.2015 11:06

Καμπανάκι πολύδωρου για τα έργα του ΕΣΠΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε ρόλο Κασσάνδρας αν και ο ίδιος απεύχεται να βγει αληθινός, ο Π. Λαμπρινούδης, προειδοποίησε για ακόμη μια φορά τον Στρ. Γδύση ως καθ’ ύλην αντιδήμαρχο για τη στασιμότητα των έργων του ΕΣΠΑ και τον κίνδυνο να μείνουν όλα ημιτελή.

«Τα έργα πρέπει αν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Με δεδομένες τις συνθήκες και την πολιτικής αστάθεια κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Να χρηματοδοτηθούν στη συνέχεια από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων επίσης είναι αδύνατο, αφού δεν υπάρχουν χρήματα. Χωρίς την ολοκλήρωση αυτών των έργων το νησί θα μείνει πολύ πίσω αναπτυξιακά» είπε ο πρώην δήμαρχος, ζητώντας για ακόμη μια φορά μια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με αυτό το αντικείμενο.

Ο Στρ. Γδύσης από την πλευρά του αρκέστηκε στη διαπίστωση ότι οι επισημάνσεις του Π. Λαμπρινούδη είναι ορθές και διαβεβαιώνοντας ότι ο δήμος παρακολουθεί στενά τις διαδικασίες. « Είναι φοβερά ανησυχητική η καθυστέρηση του εργολάβου για την κατασκευή του α΄ τμήματος του περιφερειακού δρόμου της πόλης. Τα γνωρίζουμε, τα παρακολουθούμε και προσπαθούμε» είπε ο κ. Γδύσης.

Παράλληλα με τον ίδιο τόνο ασκήθηκε κριτική από πλευράς Λαμπρινούδη για την καθυστέρηση στην εκτέλεση των αντιπλημμυρικών έργων καθώς και των έργων δασοπροστασίας

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ