4.5.2015 14:02

«Καμία επιπλέον φορολογική επιβάρυνση στα νησιά»

ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

Την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας ώστε να μην επιβληθούν πρόσθετα φορολογικά μέτρα στα νησιά ζήτησε από τον Προκόπη Παυλόπουλο η Χρ. Καλογήρου κατά τη διάρκεια επίσκεψης των μελών της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στο προεδρικό μέγαρο.

Η Χριστιάνα Καλογήρου έθεσε στις πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο που θα έχει στα νησιά του Βορείου Αιγαίου η επιβολή νέων φορολογικών μέτρων ζητώντας την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας προκειμένου να αποφευχθεί κάθε επιπλέον φορολογική επιβάρυνση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα οποιαδήποτε νέα φορολογικά μέτρα και μάλιστα μεσούσης της τουριστικής περιόδου, θα προκαλέσουν, ειδικά στα απομακρυσμένα νησιά του Βορείου Αιγαίου, ανεπανόρθωτες συνέπειες σε κάθε επιχειρηματική ή επαγγελματική δραστηριότητα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι εναπομείναντες νησιώτες μας να μην μπορούν πια να παραμείνουν στον τόπο τους και να προσφέρουν στη χώρα μας αυτά που τόσα χρόνια με εθνικό φρόνημα συνεισφέρουν».

Η Περιφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης στο μεταναστευτικό, τονίζοντας την έκταση του προβλήματος της παράνομης εισόδου μεταναστών στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.  

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ