28.4.2012 20:08

Καλώς όρισες... βρώμα

ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ-ΦΑΡΚΑΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Τη μυρωδιά των λυμάτων του βιολογικού καθαρισμού "απολαμβάνουν" από σήμερα για άλλη μια χρονιά οι περιοχές της Ευαγγελίστριας, της Φάρκαινας και σε όλο το μήκος του παραλιακού του αεροδρομίου οι κατοικίες, εξαιτίας της μπόχας που εκπέμπει και που προφανώς δεν μπορεί να ελεγχθεί παρά τις περί του αντιθέτου κάθε χρόνο διαβεβαιώσεις.
Όποιος επιχειρήσει να περπατήσει στον παραλιακό τον συντροφεύει η οσμή των λυμάτων, απόλυτο δείγμα σεβασμού στην ποιότητα ζωής, όπως εξάλλου και οι υψηλότατοι λογαριασμοί και τέλη που πληρώνουν οι δημότες για να απολαμβάνουν ακριβώς... τέτοιες υπηρεσίες. Όσο για τους περίοικους, κλειδώθηκαν στα σπίτια τους, έκλεισαν και τα παράθυρά τους μιας και είναι αδύνατον να αναπνεύσεις. 
Ας σημειωθεί ότι στη Χίο βρίσκονται δεκάδες Τούρκοι επισκέπτες που ας ευχηθούμε ότι δεν θα ζητήσουν να απολαύσουν μια βόλτα στον παραλιακό!
Καλό καλοκαίρι με τη βρώμα! 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ