2.6.2015 13:17

«Καλές οι ημερίδες, αλλά όχι το δούλεμα»

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ «ΧΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»

Με ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Χίου κάνει λόγο για «δούλεμα» του λαού σχολιάζοντας την πρόσφατη ημερίδα της «Χιακής Συμπολιτείας», με θέμα την κρίση και την υφαρπαγή γης.

«Καμιά αντίρρηση για τον αγώνα, αλλά ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο πλέον; Δεν είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα καταργούσε το ΤΑΙΠΕΔ; Δεν είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που δεν αποδεχόταν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και δη λιμανιών και αεροδρομίων; Και δεν είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που με τη γνωστή κωλοτούμπα διατηρεί το ΤΑΙΠΕΔ και συνεχίζει τις ιδιωτικοποιήσεις ή -όπως ονομάζειμε ιησουίτικη μαεστρίατο κρέας ψάρι-«αξιοποιεί» τη δημόσια περιουσία;

Ας καλέσουν λοιπόν το κόμμα τους που κυβερνά και που τους στήριξε στις τοπικές εκλογές να καταργήσει το ΤΑΙΠΕΔ, να καταργήσει το μνημόνιο, που και στο όνομά του υφαρπάζεται η γη και εμπορευματοποιείται -για να μην ανοίξουμε το κεφάλαιο καπιταλισμός- και ας σταματήσουν το ασύστολο δούλεμα που αποκαλύπτει το αδήριτο γεγονός πως ο δρόμος προς την κόλαση είναι σπαρμένος με τις καλύτερες προθέσεις»,σχολιάζει μεταξύ άλλων η ΛΑ.Σ. Δήμου Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ